Met het Premium programma krijg je alles van het Basic programma, met aanvullend:


  • De ondernemer

In deze lessen sta jij centraal. Jij bent de ondernemer en dus belangrijk. Misschien juist wel het meest belangrijk! En dus is ook jouw gezondheid, je karakter, je communicatie belangrijk. En dat zijn dus de onderwerpen die in deze lessen aanbod komen.

  •  Gezonde financiën 

Gezonde financiën wat houdt dat eigenlijk in. Wanneer ben je financieel gezond? En hoe bereik je dat? In deze lessen komen  onderwerpen aan bod die dieper in gaan op deze problematiek. Zeker als je echt wilt bouwen aan je onderneming is dit een must!

  • Groei

Wat zijn voorwaarden om te kunnen groeien? Je denkt waarschijnlijk meteen aan klanten. En ja die zijn natuurlijk zeer belangrijk. Maar er is meer. In deze lessen gaan we in op het fundament leggen voor groei.

  • Ondernemen met God 

Als je niet gelovig bent dan denk ik wellicht ”wat moet ik daar nu mee?”. Toch geloof ik dat hierin voor iedereen bouwstenen zitten voor het bouwen aan je onderneming. Er zitten principes achter die waardevol zijn voor iedereen. De bijbel zit vol wijsheden die in de wereld gebruikt (kunnen) worden.


Wacht niet langer en klik hier om met dit programma te beginnen voor slechts 45 euro per maand.